Kopijatelier

Kopijatelier

Tekstschrijver gezocht?!

Dan ben je bij Kopijatelier (van tekstschrijver Astrid Mensink) aan het juiste adres. Voor mij begint een goede tekst met persoonlijk contact. Vertel in je eigen woorden wat je boodschap is en ik vertaal het in heldere, toegankelijke teksten. Een interessant nieuwtje? Ik deel het in een pakkend persbericht voor de relevante media. Een wervende folder? Ik spreek de lezer graag persoonlijk aan. Een nieuwe website? Ik schrijf de bondige teksten waar online media om vraagt.

Mijn Kadoatelier
Kopijatelier is ook Mijn Kadoatelier, een verrassende combinatie van blogartikelen en mijn eigen webwinkel. De blogartikelen over mijn vijf passies vind je onder mijn blogcreaties. Laat je ook inspireren door mijn Groen Geluk, Interieur Idee, Smaak Sensatie, Wol Wonder en Bier Babbel. Laat je het tuinieren, inrichten, koken, handwerken en speciaal bieren ontdekken liever aan mij over? Verwen jezelf of een ander dan met de leukste handmade cadeautjes, smaakvolle arrangementen en creatieve workshops uit de webwinkel van Mijn Kadoatelier.   

Mijn stijl
Met mijn blogartikelen deel ik niet alleen mijn vijf passies, maar ook mijn manier van schrijven. Ben je op zoek naar een tekstschrijver? En spreekt mijn stijl je aan? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag persoonlijk langs voor een eerste, geheel vrijblijvende kennismaking. In aanvulling op mijn online portfolio toon ik je dan graag meer teksten van mijn hand. Ervaar je de bekende klik? En ben je overtuigd van mijn kunnen? Dan help ik je graag met de mooiste en meest effectieve tekstcreaties op maat.