Mijn Kadoatelier

Mijn Kadoatelier

Bijzondere creaties speciaal voor jou!

Kopijatelier is ook Mijn Kadoatelier, een verrassende combinatie van blogartikelen en een webwinkel gevuld met de leukste handmade cadeautjes, smaakvolle arrangementen en creatieve workshops. Mijn Kadoatelier bestaat uit mijn vijf passies: tuinieren, interieur, koken, handwerken en speciaal bieren. Iedere passie heeft een eigen label: Groen Geluk, Interieur Idee, Smaak Sensatie, Wol Wonder en Bier Babbel.

Wekelijkse blog 
Met het dagelijkse leven als inspiratiebron schrijf ik iedere week een blogartikel met één van mijn passies in de hoofdrol. Aan jou de keuze welke passie je met mij wilt delen. De krachtige smaak van de zo teer ogende tuinkers. Het klassieke theeservies bij de kringloop gescoord. De intense geur van zelfgebakken brood. Het warme woonkleed op de bank. Of het verhaal achter dat ene donkere biertje uit een Belgische abdij.

Verrassende webwinkel
Aan de blogartikelen komt binnenkort mijn eigen webwinkel te hangen. Op zoek naar bijzondere servetringen voor een vriendin? Of een tomatenplant voor eigen oogst? En wat dacht je van een gezellige bierproeverij inclusief het verhaal achter de lekkerste trappisten? Een geheel verzorgde high tea aan huis? Of liever een workshop macramé? Je vindt het binnenkort allemaal en meer in de webwinkel van Mijn Kadoatelier.

Blijf ook op de hoogte en volg Mijn Kadoatelier via Kopijatelier op Facebook, Instagram en Pinterest.