Mijn Kadoatelier

Tekstcreaties op maat

Voor Kopijatelier begint tekstschrijven met persoonlijk contact. Vertel ons in uw eigen woorden wat uw boodschap is en wij vertalen het in heldere, toegankelijke teksten. Zo halen we samen het maximale rendement uit uw persbericht, folder, website, noem maar op.

In het nieuws
Heeft uw organisatie een interessant nieuwtje? Deel het dan met de buitenwereld. Kopijatelier helpt u bij het schrijven van een pakkend persbericht dat de media zeker over zal nemen. Ook vormen wij een goede versterking van uw redactie. Door ingezonden persberichten optimaal te redigeren of door zelf achter het nieuws aan te gaan.

Communicatiemiddel
Uitnodigingen, folders en magazines. Zijn dit communicatiemiddelen die uw organisatie met regelmaat produceert? Denk dan eens aan Kopijatelier! Wij zorgen ervoor dat de boodschap van uw middel gegarandeerd tussen de oren van de lezer komt.

Online media
Websites, Facebook, Twitter en LinkedIn. Het is niet meer weg te denken. Communiceert uw organisatie ook via deze kanalen dan vormt Kopijatelier een goede partner bij het schrijven van korte, bondige teksten waar deze online media om vraagt.